Na późne, leniwe śniadanie proponuje Wam jajka zapiekane w awokado. Zdrowo, smacznie i szybko
✔ dojrzałe awokado
✔ 2 jajka
✔ sól, pieprz, kolendra
Awokado przekroić na pół tak jak na zdjęciu. Wyjąć pestkę. Wlać po jednym jajku do każdej połówki- ponieważ całe jajka się nie zmieszczą należy wlać żółtko i tylko trochę białka. Piec w 180 stopniach aż białko się zetnie. Gotowe doprawić solą, pieprzem i świeżą kolendrą. Smacznego
✔ dojrzałe awokado
✔ 2 jajka
✔ sól, pieprz, kolendra
Awokado przekroić na pół tak jak na zdjęciu. Wyjąć pestkę. Wlać po jednym jajku do każdej połówki- ponieważ całe jajka się nie zmieszczą należy wlać żółtko i tylko trochę białka. Piec w 180 stopniach aż białko się zetnie. Gotowe doprawić solą, pieprzem i świeżą kolendrą. Smacznego
Komentarze
Prześlij komentarz